Betsson blir SHL-sponsor

Nu när SHL har dragit igång så kanske ni har märkt att den Betsson-loggan syns titt som tätt i TV-rutan? Det är för att spelbolaget har blivit officiell sponsor till hockeyligan i fråga. Betsson har gått ut i ett pressmeddelande och sagt att de vill få ligan att bli större och mer attraktiv – genom att skänka en hel del pengar.

Läs en Betsson recension här.

AmorBingo sitter på schyssta deals

Just nu har ett ganska okänt, men ack så mysigt, onlinecasino en schysst deal med en AmorBingo Bonuskod (som inkluderar bonuspengar och freespins). Testa kärlekens spelnäste. Lycka till!

NordicBet presenterar Eurovision-odds

Eurovision Song Contest står för dörren och nu börjar spelbolagen presentera sina odds. NordicBet har nu släppt sin odds för Semifinalerna i Portugal. Just nu är Israel superfavoriter att gå till finalen med det helt ospelbara oddset 1.01. Däremot kan oddset 1.60 på Finland och Saara Alto vara spelvärt.

Här kan du hitta fler Eurovision-odds. 

Läs mer om NordicBet och ta del av fina erbjudanden här.

LeoVegas Sport erbjuder förhöjt odds på NHL

I det stundande derbyt (25 mars 2018) mellan Pittsburgh Penguins och Philadelphia Flyers så erbjuder nu LeoVegas Sport ett förhöjt odds till alla nya kunder: 10x pengarna på Pittsburgh – utan omsättning!

Läs mer om LeoVegas Sport och ta del av fina erbjudanden här. 

© 2019 Startbonuskod

Tema av Anders NorenUpp ↑